MATERIAALIT PIILOSSA

Tunnista toiminnan äänet -kilpailun säännöt
(kilpailu on päättynyt)

Kilpailija hyväksyy nämä säännöt osallistumalla kilpailuun. 

Kilpailu ajalla 15.-26.5.2019, palkintona arvotaan yksi moottorisaha

Kilpailija hyväksyy nämä säännöt osallistumalla kilpailuun. 

Kilpailuun osallistutaan
1) Tykkäämällä Facebook sivusta Karri Ollila Europarlamenttiin 2019
 JA
2) Kommentoimalla Facebookissa sivun Karri Ollila Europarlamenttiin 2019 kilpailujulkaisua: Mikä ääni liittyy metsään? A, B vai C vaihtoehto.

Kilpailun säännöt julkaistaan kokonaisuudessaan osoitteessa karriollila.fi ja tiivistelmä siitä Facebookissa (missä linkki sääntöihin kokonaisuudessaan).

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden poistaa kilpailujulkaisun kommentteja, mikäli kilpailun järjestäjä katsoo niiden sisältävän asiattomuuksia tai muuta kuin säännöissä osallistumiseksi määriteltyä kommentointia.

Arvontaan voi osallistua vain yhdellä kommentilla per käyttäjä. Mikäli kommentteja samassa kilpailussa on samalta henkilöltä useampi, katsotaan vastaukseksi ensimmäinen kommentti. Arvonnassa huomioidaan vain Facebook sääntöjen mukaiset henkilöprofiilit. Mikäli voittaja on alaikäinen, tulee tämän huoltajaan saada yhteys ennen palkinnon toimittamista.

Palkintona kilpailussa on kaksi moottorisahaa (JONSERED CS 2245 S). Palkinto arvotaan kahden vuorokauden sisällä kilpailun päättymisen jälkeen. Ensisijaisesti palkinnon arvonnassa voittaa oikeilla vastauksilla. Mikäli kilpailussa ei saada yhtään täydellistä vastausta, arvotaan palkinto kaikkien osallistujien kesken. Palkinto toimitetaan vain suomalaiseen osoitteeseen.

Voittajiin otetaan kilpailun päätyttyä yhteyttä facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei reagoi yksityisviestin yhteydenottoon vuorokauden kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen. Voittajien nimet julkaistaan osoitteessa karriollila.fi sekä Facebook sivulla Karri Ollila Europarlamenttiin 2019, kun yhteys voittajiin on saatu. Yhteystietoja käytetään ainoastaan kilpailuun. Kilpailusikermän oikeat vastaukset julkaistaan kilpailun päättymisen jälkeen osoitteessa karriollila.fi.

Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa palkinnosta tai sen käytöstä palkinnon toimittamisen jälkeen.

Kilpailun järjestää Karri Ollilan tukiyhdistys.
Kilpailun järjestäjä vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.

Nämä kilpailun säännöt on julkaistu osoitteessa karriollila.fi 14.4.2019, päivitetty 15.5.2019.
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeiden muokata sääntöjä kilpailun aikana.